Decoratie

Onze diensten

Bij C-BLAST nemen we jouw tevredenheid uiterst serieus. Ons proces begint met een grondige briefing van jouw behoeften en de staat van het te behandelen oppervlak. We bieden een gratis offerte op maat aan, waarbij we niet alleen de kosten in kaart brengen, maar ook de verwachte resultaten bespreken. Als onderdeel van deze offerte kunnen we zelfs een teststaal maken, zodat je een voorproefje krijgt van het verbluffende eindresultaat dat we kunnen leveren.

  • Delicate oppervlakken blijven intact
  • Snel en efficiënt
  • Lagere kosten
  • Geweldig resultaat
  • Mogelijkheid tot hergebruik van materiaal
  • Ecologisch

Onze toewijding aan efficiëntie betekent dat je niet lang hoeft te wachten om van je vernieuwde oppervlak te genieten. Onze snelle service zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt, met minimale verstoring van jouw dagelijkse bezigheden. Bovendien streven we ernaar om het hele proces zo schoon en netjes mogelijk te laten verlopen. Je zult geen last hebben van achtergelaten rommel of schade aan je eigendommen. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent, en daarom gaan we tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat van onze diensten.

Interesse?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Samen bekijken we graag hoe we jouw oppervlakken weer als nieuw kunnen maken.

Naar contact
Voorbeeld
Logo

Locaties

C-Blast - Veeweidestraat 20 - 3960 Bree

Kanaalkaai 2B, 3960 Bree

Telefoon

JEF CEYSSENS +32 (0)471 44 51 09

KIM CLAESSENS +32 (0)499 35 56 44

© C-Blast 2024.

Freshly Squeezed by Publilemon